29 april 2010

Äppel, päppel....



I förra veckan blev jag klar med den här äppelbodyn. Det är Hjalmar som ska ha den. Jag brukar inte gilla ljusblått, men i kombination till det röda så blir det inte så mesigt tycker jag. Dessutom tycker jag tyget från Fabric Fairy har så fint tryck.

Den övre bilden stämmer mer överens med färgerna på tyget. Jag gillar också att tyget är finribbad bomull när jag ska sy bäbiskläder.
Mönstret är avritat från en Åhlensbody och förstorat till ca stl 80.

2 kommentarer:

  1. Hej
    Vilken fin sida och fina kläder.Syr själv massor och precis som du så älskar jag tyg. Såg att du beställt från Fabric Fairy. Är du nöjd, fungerade det smidigt, vad kostade frakten ? Hittade massor av tyger som jag skulle vilja beställa. Mvh Camilla/Timote

    SvaraRadera
  2. Jag är jättenöjd med tygerna jag beställde. Något tyg var kanske lite stelare än jag hade tänkt mig. Leveranstiden var ganska lång, men det beror nog på att jag beställde innan jul. Man får olika fraktförslag som man får välja mellan. Det blir ganska dyrt, men tygerna är ju inte så dyra. Tänk på att det också kan bli tullavgift som man får betala när man hämtar ut tygerna. Till slut blev tygerna ungefär samma pris på som om man skulle beställa lite finare tyger i Sverige, ca 160 kr/m.

    SvaraRadera