16 december 2013

Tre röda

Om man inte känner mig så skulle man kunna tro att jag har sytt tre julklänningar till Hedvig. De kommer nog användas flitigt i jul visserligen, men jag bara älskar rött, på jul och alltid. Antagligen kommer mina barn att hata rött när de blir större eftersom de får så stor dos av det nu.
Jag har nog hela livet gått igenom faser med färger. Nu är det alltså, och har varit länge, en fas med rött. Min första färgfas var så klart råååååsa. Sedan har det varit lila, blått och grönt. Gemensamt är nog att jag gillar klara starka färger. Beige är inte riktigt min grej och passar inte min personlighet heller. Jag är inte tillräckligt sansad för det. Jag är nog inte så lagom i de flesta sammanhang, fast jag faktiskt kämpar för att låtsas vara det ibland så att folk inte tror jag är galen. Exempelvis har jag inte lagom mycket tyg, jag har verkligen galet mycket.

Hjärttyget och kattyget kommer från Liandlo och tyget i klänningen i mitten är Lillestoff. De två klänningarna till vänster är avskurna med klockad kjol och kattklänningen är bara utställd, alla tre i stl 86. 

2 kommentarer:

  1. Jättefina klänningar. Har du gjort kjolen helklockad? Skulle gärna vilja veta.

    SvaraRadera
  2. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

    SvaraRadera