29 september 2010

Rödrödrandig

Jag sitter vid min dator för första gången på nästan en vecka. Jag hade datorn i hallen när Hjalmar badade. Duktig som han är så lyckades han sätta på duschen som sprutade rakt ut i hallen på datorn, som slocknade och dog. Jonas hade läst att man kunde hälla ris på datorn för att suga upp fukten. Testade datorn för ett tag sedan och som tur är så fungerar den! Jippi! Hoppas att det inte kommer några bakslag senare....

Nu till bodyn. Den supersköna jerseyn är från Mullymuksut och är rödare än bilden visar. Jag har kommit på att jag många gånger föredrar jersey utan lycra, som denna. Ännu mer när jag syr tröjor. Storleken är ca 86-92. Knapparna är från Snapstore. Jag måste beställa mer snart.

20 september 2010

Rödrandig




En sista lite somrig tröja med knäppnng i halsen fick Hjalmar för ett tag sedan. Tyget är viskosejersey från Gårda textil och mönstret är mitt eget. Som bilderna visar testades var tröjan godkännd att leka i.

15 september 2010

Fred i höstkylan

Helt plötsligt är det höst och det behövs lite mösspåfyllning. Det blev dessutom en scarves i trekantsmodell, inte samma som dreglisarna Hjalmar fick när han var liten. Antikärnvapenstyget kommer från Fabric fairy och velourtyget i den svarta mössan har jag fått från mamma så det vet jag inte var det kommer från.

6 september 2010

Flugsvampsprickig

Här är en tröja som jag glömt att blogga om. Mönstret ät eget och tyget kommer från Michas Stoffecke.